Selvkærlig ledelse reducerer stress

Med etablering og træning af en ny selvkærlig ledelse, kan du blive fri af langvarig stress

Stress opstår, når du som voksen kører i et overlevelses-gear fra fortiden. Det kan dit nervesystem ikke holde til i længden

Selvkærlig ledelse et kraftfuldt redskab mod langvarig stress. Træning i selvkærlig ledelse vil sige, at du lærer at lede dig selv med en  kærlig intention der harmonerer med den du er. En kærlig intention er altid i samklang med dine behov og din natur. Ellers ville den ikke være kærlig.

Måske du allerede kender, at selvom du har en klar intention om at leve her og nu, så er det langt sværere i praktisk. Gamle negative tanker og overlevelsesmønstre bremse dig. Årsagen kan blandt andet være, at du endnu ikke har tillid nok til, at det er ok at give slip og slappe af. Vejen frem er, at opdage hvor og hvordan du ubevidst kommer til at modarbejder din egen healing. Med etablering af en ny selvkærlig ledelse, vil dine gamle mønstre ikke overleve.

Udbyttet når du praktiserer selvkærlig ledelse

Dit personlige udbytte af selvkærlig ledelse er mærkbart. Du får indsigt i en struktur, der støtter dig i nye vaner. Du får en ny føling med din krop og dine behov. Du vil igen mærke ro og tryghed i dig selv. Har du levet mange år med et nervesystem i alarmberedskab, vil dette sikkert være helt nyt for dig. De redskaber du skal bruge, har jeg samlet i mine tilbud. Herunder  MINDFULNESS SOM BEHANDLING  og TERAPI I NATUREN

I både INDIVIDUEL PSYKOTERAPI og GRUPPEFORLØB hos Ny Begyndelse, tilegner du dig et helt nyt mindset. Det viser dig, at kamp og præstation ikke fører nogen steder hen. Det er derimod evnen til at nyde og være mild overfor sig selv, der bryder de gamle mønstre. Dem, der medførte den langvarige uro og stress.

Er du fanget i langvarig stress

Vidste du, at stress i opvæksten fører til behov for kontrol

Når du skal bryde med langvarig stress, er der flere vigtige trin. Blandt andet at du begynder at gennemskue, hvor og hvornår du stiller for store krav til dig selv. Er det et krav fra dig selv, at du altid skal have kontrol eller styr på tingene, så får du nemt overbelastet dit nervesystem. Får du ikke passet nok på dine grænser i samvær med andre, kan du ligeledes aktivere dine gamle mønstre. Uklare grænser i samværet med andre, kan blive fortolket som ”fare på færde” i nervesystemet. Læs om: RO I NERVESYSTEMET.

Derfor er gentagelse og øvelser dine nye trædesten

Et kærligt indre lederskab er altid præget af ægte medfølelse for dig selv. Og for de fleste kræver det øvelse. Øvelse i, at slippe kontrollen og få en nænsom tilgang til dig selv i hverdagen, hvor det er umuligt for os at leve op til alle krav. Selvkærlig ledelse er vejen ud af stress og vejen til at stå af ”overlevelses-ræset”. Du får overskud til at skabe en ny og bedre vej. Du bliver bedre til at lytter til dig selv, og kan opdage, hvad du i virkeligheden har brug for. Og når du ikke længere er optaget af at overleve, vil du begynde at leve.

Få overblik over alle tilbud fra Ny Begyndelse: TILBUD OM TERAPI, UNDERVISNING OG FORLØB

Få ro i nervesystemet

Symptomer fra et overbelastet nervesystem kan nemt styre din hverdag og gøremål. Det er ikke unormalt at føle indre uro og være utryg det meste af tiden. Men du kan træne dit nerve-system tilbage til ro og balance – og blive tryg igen.

Mindfulness virker

Det er allerede bevist, at du gennem regelmæssig træning af mindfulness kan ændre din hjerne og dermed påvirke uhen-sigtsmæssige vaner og mønstre. Derfor er træning af mindfulness et vigtigt redskab, når du gerne vil være mønsterbryder.

Terapi i naturen

Ophold i naturen har en dokumenteret effekt, når vi ønsker mere ro og fornyet energi. Men hvordan gør man det? Jeg har i mange år brugt naturen som redskab, og vil vise dig, hvordan du bruger ophold i naturen til at opbygge et indre overskud.

Bryd dit mønster

Der er ikke nogen nem vej, til at blive mønsterbryder. Men der er en vej, og den går gennem en helhedsorienteret indsats; mentalt, fysisk og spirituelt. Hos Ny Begyndelse får du redskaber til at skabe forandring, og træning i at bruge dem.