Er du klar til at sætte dig selv fri af fortiden?

Maria Holm er psykoterapeut og mindfulness lærer og tilbyder individuel terapi og mindfulness forløb til dig der ønsker mindre stress og mere glæde

Er du åben for at udvikle dig i individuel terapi eller deltage i et mindfulness forløb sammen med andre? Søger du hjælp til at sætte dig selv fri af fortiden eller af langvarig stress, så du bliver mere fri og glad igen? Hos Ny Begyndelse kan du vælge det tilbud der passe dig bedst. Ny Begyndelse tilbyder både terapi eller mindfulness forløb, – alene eller sammen med andre.

Individuel terapi eller mindfulness forløb til dig med langvarig stress

Er det dit første besøg, så velkommen til min hjemmeside! Uanset om dit besøg skyldes, at du selv søger hjælp via individuel terapi eller gruppeforløb –  eller du søger hjælp til et menneske tæt på dig, så er der rig mulighed for at hente hjælp her. Både i form af kurser og forløb eller gratis inspiration til at skabe en ny begyndelse i voksenlivet. Det handler om at BRYDE ET MØNSTER.

Læs mere om mine tilbud her på siden …

Terapi, mindfulness forløb og en ny start i livet 

En utryg opvækst eller langvarige belastninger, sætter sig som usynlige sår og traumer i kroppen og psyken. Det er de sår og traumer der kommer til udtryk i de negative mønstre du kæmper med i dit liv. For at bryde den sociale arv, og dermed de negative mønstre, må du arbejde bevidst med dem. Det gør du ved at give dem opmærksomhed. En høj grad af nærvær og opmærksomhed, vil hen over tid bryde mønstre, ubevidste tendenser og i sidste ende gøre dig fri. Det kræver en indsats at skabe varig forandring i livet, men det er muligt for alle.

Jeg tilbyder INDIVIDUEL TERAPI og giver gratis inspiration til, hvordan du bliver mønsterbryder og får: EN NY BEGYNDELSE I LIVET. Gruppeforløb og terapi bygger på samme 4 fokusområder.

 

4 fokusområder der støtter dig i at bryde mønstre og skabe ny bevidsthed

  1. Viden om DET BELASTEDE NERVESYSTEM der øger forståelse og healende accept
  2. En PRAKSIS AF MINFULNESS, der øger dit nærvær og bremser ethvert mønster
  3. Træning og TERAPI I NATUREN der støtter din healingsproces
  4. Etablering af en NY SELVKÆRLIG LEDELSE som nyt fundament i dit liv

Fri gennem gruppeforøb, terapi og naturens kræfter

Se her, om et fokus på social arv og frigørelse fra fortiden er relevant for dig

Føler du dig fængslet og tynget af en utryg og belastet opvækst? Har du svært ved at håndtere krav og pres fra omgivelserne? Bliver du nemt stresset, nervøs eller bekymret for hvordan det skal gå i fremtiden? Har du svært ved at tage ordentligt vare på dig selv? Bliver du ved med at gentage negative mønstre? Kæmper du for at finde ro og opnå overskud? Mangler du mod til at leve? Mangler du tro på, at du kan få det liv du længes efter? Kan du svare JA til et, flere eller alle punkter, så kan mine individuelle- eller gruppeforløb hjælpe dig.

Få overblik over min hjælp og tilbud lige her: KURSER OG TILBUD.

Mit arbejde hos Ny Begyndelse er dedikeret til at bringe mennesker tæt på deres kerne og indre ressourcer

Formålet med mine forløb er, at støtte dig til at komme fri af fortidens gamle historier. De vil bringe dig tættere på kernen af, hvem du er, og åbne for kreative og stærke ressourcer. Du vil blive mere bevidst om, hvordan du vil leve dit liv og bidrage til verden. Ingen fortjener at lide langvarigt og jeg er overbevist om, det er ikke meningen med livet.

Jeg holder også foredrag om HVORDAN DU BLIVER MØNSTERBRYDER SOM VOKSEN. Foredraget er en fortælling  og beskrivelse af  min egen historie og de metoder, der har virket for mig. Kommuner, foreninger og andre interesserede er velkomne til at booke foredraget.

Nedenfor kan du klikke dig videre på mine sider. Du kan læse mere om terapi i naturen, minfulness og hvordan du opnår ro i nervesystemet.

Start din terapi i naturen

Ophold i naturen har en dokumenteret effekt, når vi ønsker mere ro og fornyet energi. Men hvordan gør man det? Jeg har i mange år brugt naturen som redskab, og vil vise dig, hvordan du bruger ophold i naturen til at opbygge et indre overskud.

Mindfulness gør en forskel

Det er allerede bevist, at du gennem regelmæssig træning af mindfulness kan ændre din hjerne og dermed påvirke uhensigtsmæssige vaner og mønstre. Derfor er træning af mindfulness et vigtigt redskab, når du gerne vil være mønsterbryder.

Skab ro i nervesystemet

Symptomer fra et overbelastet nervesystem kan nemt styre din hverdag og gøremål. Det er ikke unormalt at føle indre uro og være utryg det meste af tiden. Men du kan træne dit nervesystem tilbage til ro og balance – og blive tryg igen.