Bryd dit mønster nu

Bryd med mønsteret der stammer fra social arv – hos psykoterapeut Maria Holm

Jeg har i mange år arbejdet og uddannet mig inden for menneskelig udvikling og vækst. Både som socialrådgiver, psykoterapeut og MBSR Mindfulness-underviser. Det er et livs erfaringer jeg giver videre til mine deltagere og klienter.

Bryd med fortiden – din hjælp er her! Mit arbejde er tilegnet alle med interesse eller behov for at arbejde med uhensigtsmæssige mønstre. Her på min hjemmeside, vil du finde informationer om, hvordan vi alle kan tilegner os uhensigtsmæssige mønstre. Du vil også finde informationer om, hvordan vi alle kan blive fri af mønstrene igen.

Læs om mit forløb her: SOCIAL ARV OG MØNSTERBRYDERE. Bliv klogere på de ubevidste reaktioner på siden der handler om RO I NERVESYSTEMET . Her kan du gå til siden om MINDFULNESS DER SÆTTER HJERNEN FRI. Eller du kan blive her på siden, og læse mere om, hvordan jeg arbejder. Er du ny på hjemmesiden, så velkommen!

Jeg tror på en helhedsorienteret indsats, når det gælder mennesker i udvikling. Læs mere her …

Bryd fri med alle de rette redskaber

I mine forløb og i den individuelle terapi får du redskaber til at opbygge et stabilt indre fundament. Et nyt fundament der støtter dig i at blive fri af nervøsitet og indre uro. Jeg tror på en helhedsorienteret tilgang til menneskers udvikling, vækst og sundhed. Med begrebet “en helhedsorienterede tilgang” taler jeg om din mentale, fysiske og spirituelle sundhed. Jeg er overbevist om, at det hele hænger sammen og påvirker hinanden gensidigt. Du må derfor fokusere på alle 3 områder, hvis du vil skabe udvikling. Min erfaring er, at det er det, der skal til,  hvis du vil bryde fri af en utryg opvækst.

Scroll ned og læs mere om den mentale, fysiske og spirituelle sundhed …

Bryd med fortiden og bliv tryg – her og nu

En helhedsorienteret tilgang til mennesket

Mental sundhed

Din mentale sundhed handler om tanker, strategier og overbevisninger, hvordan den helhed hænger sammen – og påvirker dig. Lader du ofte dine negative tanker styre dig og holde dig tilbage? Så ved du også, hvor meget det dræner dig for energi og påvirker dit humør negativt. Omvendt, er du god til at forholde dig neutralt eller objektivt til dine tanker? Så bliver du ikke fanget og drænet af de følelser, der kan opstå af dem. Du bevarer overblik, fokus og overskud. Med andre ord, du holder balancen.

Fysisk sundhed

Din fysiske sundhed handler om hvordan du behandler din krop. Får du den motion, frisk luft og al den hvile og søvn du har brug. Spiser du den rette sammensatte kost som giver næring og understøtter kroppens funktioner? En belaster krop kan ikke regenerere. Kan den ikke regenerere, kan den ikke opbygge den energi eller det overskud, der skal til for at skabe udvikling.

Spirituel sundhed

Din spirituelle sundhed handler om din væren i livet som helhed; din relation til dig selv; dine dybere værdier; din forbindelse til andre mennesker og dit forhold til naturen. Den spirituelle sundhed kan ikke måles og vejes. Men vi mærker den, når vi gør noget der gavner os.

Meditation er et eksempel på et redskab, hvor mange oplever en øget spirituel sundhed. Meditation forbinder dit hjerte, din krop og din bevidsthed til en helhed. Det giver følelser af at være hjemme, at høre til og være en del af noget større. Når du overser din spirituelle sundhed, kan livet føles hult og tomt. Du kan have en tendens til at søge tilfredsstillelse i det ydre. F.eks. gennem mad, slik, alkohol, internet eller ved at arbejde for meget. Det kan give en midlertidig tilfredsstillelse, men er på sigt ikke sundt eller holdbart.

Vil du vide mere om mig, kan du gå til siden: EN NY BEGYNDELSE MED MARIA HOLM. Du er altid velkommen til at tage kontakt og stille afklarende spørgsmål.

Interesseret nu? Så glæder jeg mig til at hilse på dig. Her kan du gå til min KONTAKTSIDE.

Få ro i nervesystemet

Symptomer fra et overbelastet nervesystem kan nemt styre din hverdag og gøremål. Det er ikke unormalt at føle indre uro og være utryg det meste af tiden. Men du kan træne dit nerve-system tilbage til ro og balance – og blive tryg igen.

Mindfulness virker

Det er allerede bevist, at du gennem regelmæssig træning af mindfulness kan ændre din hjerne og dermed påvirke uhen-sigtsmæssige vaner og mønstre. Derfor er træning af mindfulness et vigtigt redskab, når du gerne vil være mønsterbryder.

Terapi i naturen

Ophold i naturen har en dokumenteret effekt, når vi ønsker mere ro og fornyet energi. Men hvordan gør man det? Jeg har i mange år brugt naturen som redskab, og vil vise dig, hvordan du bruger ophold i naturen til at opbygge et indre overskud.

Selvkærlig ledelse

For at bryde med langvarig stress, må du styrke din evne til selv-kærlig ledelse. Selvkærlig ledelse er et stærkt indre lederskab baseret på medfølelse – og et vigtigt trin når du skal skabe et trygt fundament i voksenlivet med balance og overskud.