En ny begyndelse i livet med Maria Holm

Lad en ny begyndelse starte her

Velkommen. Jeg hedder Maria Holm. Jeg har hjulpet mennesker med at få kontakt til deres ressourcer og potentiale i næsten 20 år. Temaet med at starte påny og få en ny begyndelse, er på ingen måde nyt for mig. Det har altid været et løbende tema i mit liv. Jeg har arbejdet som terapeut, coach, supervisor, underviser, kursusleder og procesfacilitator både i privat og offentligt regi. Jeg er uddannet socialrådgiver i 2001, psykoterapeut  MPF i 2006 og coach ved ID-ACADEMY, MBSR Mindfulness lærer (Mindfulness Based Stress Reduction) v. DANSK CENTER FOR MINDFULNESS  – Aarhus Universitet i 2017.

Jeg brød selv et mønster, og skabte en ny og bedre begyndelse i voksenlivet

Min undervisning bygger på, hvad der virker

Jeg har gået vejen selv. Ikke bare professionelt, men også som menneske. (Du kan læse mere om min vej til at blive mønsterbryder, på siden der fortæller om mit fordrag: SÅDAN BLIVER DU MØNSTERBRYDER En af mine vigtigste erfaringer er, at den bedste vej man kan gå, er i fællesskab med andre. Inspiration og støtte er afgørende, når livet er under transformation. Derfor har min egen vej til en ny begyndelse, været influeret af mange vidunderlige lærere gennem tiden.

Siden 2001 har jeg deltaget i en lang rækker kurser i personlig udvikling, meditation og stilhedsretreats i ind- og udland. Jeg har blandt andet deltaget på kurser og retreats med Eckhart Tolle, Michael Stubberup, Jacob Piet og Lone Fjorback fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, samt i en årrække deltaget på kurser på vækstcentret i Nørre Snede.

Jeg praktiserer dagligt meditation og træning af bevidst nærvær, og har også i mange år brugt ophold i naturen som en vej mod healing. Jeg er mor til 2 skønne børn, som i dag er voksne. Jeg er gift med Henrik og sammen bor vi i Hornsherred, tæt på skov og fjord.

Ja! Det er også muligt for dig …

Leder du efter et forløb der kan hjælpe dig

Jeg ønsker at hjælpe mennesker fri af de smertefulde konsekvenser, som en utryg opvækst kan medføre. Mine TILBUD TIL MØNSTERBRYDERE og INDIVIDUELLE TERAPI er en blanding af undervisning og træning i brug af forskellige redskaber. Der er tale om 4 grundlæggende metoder og fokusområder, der vil lære dig, hvordan du healer fortidens sår og bryder negative og uhensigtsmæssige mønstre. De 4 metoder vil gøre dig i stand til at skabe en ny bevidsthed og dermed give dig mulighed for at skabe et nyt og trygt fundament i dit liv. Du kan læse mere om de 4 metoder her: DEN SOCIALE ARV – ET GRUPPEFORLØB DER SÆTTER DIG FRI.

Drømmer du om at bryde igennem til flere ressourcer

Når du finder vejen tilbage til dig og selv, og begynder at udtrykke din unikke kerne, vil du blive en af verdens kreative, empatiske og stærke mennesker, der ved hvordan du skal leve dit liv og bidrage positivt til verden. Ingen fortjener at lide langvarigt, og jeg er overbevist om det heller ikke er meningen med livet. Mit forløb vil støtte dig i at komme tættere på kernen af, hvem du er, når du er fri af din fortid og gamle historier.

Jeg tror på terapi til det hele menneske. Det vil sige en helhedsorienteret indsats, hvor der er fokus på sundhed i dets mange former: mentalt, fysisk og spirituelt. Læs mere om min syn på den helhedsorienterede indsats der skal til, for at BRYDE ET MØNSTER.

Referencer

På denne side kan du læse, hvad tidligere kursister har fået ud af at deltage på mine kurser og forløb.

Værdifuld inspiration

Har du brug for at skabe et trygt fundament i dig selv? På denne side får du gratis inspiration og værdifulde redskaber, der kan støtte din indre ro. Der vil være videoer, artikler og træning i mindfulness.

Kontakt

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig her. Du kan både skrive, ringe eller sende en sms.