Foredrag om livsglæde

Vil du øge din livsglæde? Og opdage nye veje til at slippe fortiden, så du bliver fri igen?

Deltag i et gratis foredrag der handler om at starte på ny i livet. Du vil blive klogere på, hvordan stressreduktion kan øge din livsglæde betydeligt

Livet kan være stressfyldt. Og især langvarig stress kan overbelaste og påvirke vores nervesystem. Langvarig stress kan dæmpe den livsglæde, der er vigtig for vores livskvalitet. Og det kan igen påvirke vores overskud til at mestre vores liv i hverdagen. Jeg hedder Maria Holm, og holder foredrag om, hvordan en svær start på livet, kan vendes til et liv med glæde og overskud.

Min vej tilbage til livsglæde og frihed

I mange år, levede jeg et liv med indre uro, ængstelse og lavt selvværd. Jeg levede med konsekvenserne fra en utryg opvækst med omsorgssvigt. Og på et tidspunkt kunne jeg ikke længere holde det ud. Det blev starten på en indre rejse. En rejse med psykoterapi og kurser i personlig udvikling. Også uddannelse inden for terapi og etablering af en stabil praksis i mindfulness. Med tiden lykkes det mig at bryde med mine mønstre fra fortiden. I dag lever jeg et liv efter mit eget hjerte. Med glæde, frihed og dyb mening.

Jeg skabte en ny begyndelse i mit liv. Nu giver jeg redskaberne videre til dig

Stress opstår, når vi ikke længere er i kontakt med eller lytter til vores egne behov. Derfor er det helt afgørende, at vi lærer vores egen sande natur og værdier at kende. Og begynder at leve efter dem. Og hvordan du gør det, giver jeg et bud på til foredraget. Til foredraget vil jeg dele den erfaring, jeg har opbygget gennem årene. Jeg vil fortælle om de indsigter, der har skabt en stor forandring i mit liv. Jeg vil fortælle om de redskaber som for alvor skabte en positiv forandring for mig. Og førte til et stabilt fundament i mit liv. Du får indsigt i, hvordan du bliver bedre til at drage omsorg for dig selv. Og hvordan du overkommer de indre barrierer, når de viser sig. Dem, der spænder ben for, at du kan leve et liv efter dit eget hjerte.

Jeg taler blandt andet om:

  • Hvordan du bliver bedre til at drage omsorg for dig selv.
  • Viden om det autonome nervesystem. Hvordan langvarige belastninger sætter sig i nervesystemet, og hvordan du genopbygger ro og balance.
  • Hvordan en praksis i mindfulness øger dit nærvær og din indre ro. Healer dit nervesystem og opløser begrænsende mønstre.
  • Hvordan etablering af en selvkærlig ledelse giver struktur. Og støtter dig i gode vaner.
  • Hvordan ophold i naturen kan medvirke positivt til at genvinde ro og fornyet energi.

Du får en smagsprøve på mindfulness 

Under foredraget bliver du introduceret til mindfulness. Jeg vil guide dig gennem en mindfulnessøvelse, der nedsætter din stress og indre uro. Du vil opleve på egen krop, hvordan nærvær kan bidrage til at du opbygger ro, overskud og glæde i hverdagen.

Din foredragsholder Maria Holm

Jeg har mere end 20 års erfaring bag mig. Mit arbejde har altid været centreret om, at støtte mennesker til at nå deres ressourcer og potentialer. Jeg er selv mønsterbryder, og har selv skabt forandringer i mit liv. Det er den indsigt og læring, som jeg nu giver videre til andre.

Jeg har arbejdet som psykoterapeut, coach, supervisor, underviser og kursus- og procesfacilitator. Både i privat og offentligt regi. Jeg er uddannet socialrådgiver, psykoterapeut MPF og mentorcoach, MBSR mindfulnesslærer (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) v. Dansk Center for Mindfulness – Aarhus Universitet.

►Foredraget er gratis og du kan tilmelde dig her: Kontakt Maria Holm

Tid og sted

Nye datoer offentliggøres snarest

Jeg tilbyder både individuelle forløb og gruppeforløb i Frederikssund og Holbæk

Klik her: 6 ugers mindfulnessforløb i Frederikssund

Klik her:  Individuel terapi og mindfulness i Frederikssund og Holbæk