Værdifuld inspiration til dig

Skab et stærkt indre fundament

På denne side får du inspiration til, hvordan du som mønsterbryder bliver tryg igen i livet. Det handler om en ny begyndelse og om at skabe et stærkt indre fundament.

Jeg ligger løbende nye indlæg ind om emnet, både som blogindlæg, korte inspirationsvideoer og lydfiler med guidede øvelser.

Rigtig god fornøjelse!

Jeg lærte at stå ved mig selv og blev en bedre mor

Jeg lærte at stå ved mig selv og blev en bedre mor

Dit selvværd har lidt stor skade, hvis du har haft en utryg og uforudsigelig opvækst. Det kan give store udfordringer i dit virke som forælder.  I denne video kommer jeg med et eksempel på, hvordan min søn reagerede positivt, da jeg begyndte at værdsætte mig selv,...

læs mere
Mindfulness og åndedrættet

Mindfulness og åndedrættet

I denne 15 min. mindfulness øvelse guider jeg dig til, at få en bedre kontakt til dit åndedræt og finde mere ro i kroppen. Derved skaber du basis for, at dit nervesystem kan falde til ro og finde tilbage til balance. Det giver dig en oplevelse af fred, ro og lethed i...

læs mere
Sådan finder du tilbage til indre ro og fred

Sådan finder du tilbage til indre ro og fred

Når vi forsøger at løbe væk eller ignorere vores følelser af uro, stress og ubehag, skaber vi faktisk mere smerte, fordi vi glemmer at stoppe helt op og møde os selv med fuld accept og nænsomhed. Åh! Det er SÅ meget en dårlig vane, jeg kender den og har oplevet den...

læs mere

Bryd den social arv

Jeg har skabt et unikt forløb til dig der kæmper med konsekvenserne af en belastet opvækst. Forløbet har fokus på de områder i dit liv, hvor fortiden kan holde dig tilbage. Det handler om, hvordan du gør dig fri af den social arv. 

Kurser og tilbud

Læs min introduktion og få overblik over mine tilbud. Mit arbejder handler om at øge bevidstheden om den negative sociale arv og de mønstre der føler med. Og endnu mere om de redskaber, der kan sætte mennesker fri igen.

Foredrag

Du kan booke et foredrag med Maria Holm. Det er en personlig beretning om, hvordan man kommer videre i voksenlivet efter omsorgssvigt. Det handler om den sociale arv, og hvad der skal til, for at blive tryg igen.