Beskrivelse af kurser og forløb

Kurser, forløb og en ny begyndelse til dig

Min undervisning er til dig, der kommer fra en familie med misbrug og psykisk sygdom – eller andre forhold der har medført en utryg opvækst. Du kan have symptomer som uro, angst og generelt utryghed – og nu er du parat til at gøre noget ved det. Du vil ikke finde dig i. at det skal tære på dig længere. Der skal ske noget andet, og det skal være noget godt og nyt.

Til en start er det godt at vide, at dine symptomer ikke betyder, at der er noget galt med dig. Man kan sige, at du har en naturlig reaktion som efterreaktion på oplevelser, der har været for voldsomme for dit nervesystem. Men din healingsproces kan starte nu. Og her!

Undervisning og indhold på mine kurser

Du kan vælge mellem enkeltstående weekender eller længerevarende forløb, men kernen i undervisningen er den samme. Undervisningen består af mindfulness og afspænding, fordybelse i eget nærvær og fokus på vejrtrækning og kroppens indre ro. Du lærer gennem enkle teknikker, at få dit nervesystem og din hjerne ned i gear. Når nervesystemet er afbalanceret, kan du langt nemmere finde indre ro og opleve tillid, selvom livet går op og ned. Med andre ord vil det blive nemmere for dig at holde den indre balance i hverdagen.

Undervisningsformen

Jeg blander praktiske øvelser med undervisning og korte oplæg, der øger din viden om hjernens natur, tidlige traumer, nervesystemet og den healing du kan finde ved at praktisere mindfulness og opholde dig i naturen. I alle forløb vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få feedback på din proces. En del af undervisningen vil foregå indendørs, og en del vil foregå ude i naturen. Her vil vi praktisere mindfulness og forbinde os til naturens healende kræfter, som bringer indre ro og balance – og støtter et stærkt indre fundament.

Datoer vil løbende blive annonceret her på hjemmesiden, eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få leveret alle nyhederne ind i din mailboks.

Undervisning der gør en forskel

Du får …

  • beroliget din nervesystem

  • styrket dit indre fundament

  • forbundet sig selv til naturen

  • trænet et nyt indre kærligt lederskab

Individuel terapi

Hvis du ikke ønsker at deltage i kurser og gruppeforløb, tilbyder jeg individuel terapi. Du har et stærkt ønske om at skabe forandring i dit liv, og det kan jeg hjælpe dig med. Du kan vælge mellem almindelig terapi eller terapi i naturen.

Tilbud og kurser

Læs min introduktion og få overblik over mine tilbud. Mit arbejde handler om at øge bevidstheden om den negative sociale arv og de mønstre der følger med. Og endnu mere om de redskaber, der kan sætte mennesker fri igen.

Book et foredrag

Du kan booke et foredrag med Maria Holm. Det er en personlig beretning om, hvordan man kommer videre i voksenlivet efter omsorgssvigt. Det handler om den sociale arv, og hvad der skal til, for at blive tryg igen.

Tilbud til kommuner

Jeg holder oplæg for social-rådgivere, sagsbehandlere og pædagoger i kommunerne. Det er især med fokus på den sociale arv, mønsterbrydning som voksen og sårbarhed hos borgerne.