Bryd dit mønster med mindfulness

Skal du være mønsterbryder, er mindfulness et enestående redskab. Mindfulness sætter din hjerne fri

Mindfulness blev  min vej til at blive mønsterbryder. Nu underviser jeg andre i at gøre det samme. Det er videnskabelig bevist, at selv om traumatiske oplevelser er lagret i hjernen, kan du ved at praktisere mindfulness regelmæssigt, skabe nye strukturer i hjernen. Din hjerne er plastisk, og mindfulness ændrer hjernen, når du praktiserer meditation dagligt. Derfor er mindfulness meditation et vigtig redskab til forandring i mine GRUPPEFORLØB FOR MØNSTERBRYDERE. 

Enhver mønsterbryder kan få brug for støtte på vejen

Som mønsterbryder kender jeg de forskellig bump, som du også kan møde på vejen. Jeg har mediteret og praktiseret træning af bevidst nærvær i mange år, og jeg havde ikke selv været mønsterbryder, hvis ikke jeg havde haft mindfulness og støtte på vejen.

Jeg er certificeret MBSR mindfulness lærer, og det er både teori og min egen praktiske erfaring, som jeg formidler videre på mine forløb. Målet er at sikre dig et nyt fundament i livet, hvor du vil opnå kontakt til en tilbagevendende ro i dit liv. Ligesom jeg har fået. Du kan læse mere om mig, lige her: MARIA HOLM – DEN SOCIALE ARV OG EN NY BEGYNDELSE.

Du har som sagt mulighed for at tilmelde dig et gruppeforløb, men ønsker du individuel terapi, er det også muligt. Læs mere her om: INDIVIDUEL TERAPI MED FOKUS PÅ SOCIAL ARV. Jeg bruger også naturen som terapi i mine forløb. Det kan du læse mere om her: TERAPI I SKOVEN. Et andet redskab er selvkærlig ledelse (TERAPI MED HJERTET) mod langvarig stress.

Her kan du læse en dansk forskningsartikel om MINDFULNESS SOM BEHANDLING (Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet)

Derfor er nærvær afgørende for dig som mønsterbryder

En utryg og uforudsigelig opvækst kan lagre traumatiske oplevelser i din hjerne og i dit nervesystem. Det kan være enkeltstående hændelser eller mangeårige belastninger og svigt. Hos os mennesker viser traumer sig som usunde mønstre, som har brug for særlig opmærksomhed for ikke at styre vores liv. Gennem en regelmæssig praksis af mindfulness vil du – over tid – kunne heale disse traumer og skabe en hel anden ro i dit nervesystem. Du kan få overblik over alle min tilbud på siden: TILBUD OG KURSER FOR MØNSTERBRYDERE.

Med en nyfunden ro bliver det muligt for dig at bygge et helt nyt fundament i dit liv. Et sundt fundament er vigtigt for os alle, for at forme det liv vi ønsker og tiltrække de oplevelser vi drømmer om.

Husk! At tjekke siden, hvor du henter gratis inspiration til: HVORDAN DU BLIVER MØNSTERBRYDER  

Søger du en ny begyndelse

Mindfulness giver dig redskaberne til at skabe forandring

  • Dine stresshormoner falder med op til 51%
  • Du bliver bedre til at mærke dig selv og hvad du har brug for
  • Dine overlevelsesstrategier bliver erstattet med mestringsstrategier
  • Du bliver bedre til at regulere og håndtere dine følelser, så de ikke løber af med dig
  • Du bliver mindre kritisk overfor dig selv og mere forstående og rummelig
  • Du bliver bedre til at koncentrerer dig og forstå og løse problemer
  • Du bliver bedre til at drage omsorg for dig selv og sætte sunde grænser

Få ro i nervesystemet

Symptomer fra et overbelastet nervesystem kan nemt styre din hverdag og gøremål. Det er ikke unormalt at føle indre uro og være utryg det meste af tiden. Men du kan træne dit nerve-system tilbage til ro og balance – og blive tryg igen.

Bryd dit mønster

Der er ikke nogen nem vej, til at blive mønsterbryder. Men der er en vej, og den går gennem en helhedsorienteret indsats; mentalt, fysisk og spirituelt. Hos Ny Begyndelse får du redskaber til at skabe forandring, og træning i at bruge dem.

Terapi i naturen

Ophold i naturen har en dokumenteret effekt, når vi ønsker mere ro og fornyet energi. Men hvordan gør man det? Jeg har i mange år brugt naturen som redskab, og vil vise dig, hvordan du bruger ophold i naturen til at opbygge et indre overskud.

Selvkærlig ledelse

For at bryde med langvarig stress, må du styrke din evne til selv-kærlig ledelse. Selvkærlig ledelse er et stærkt indre lederskab baseret på medfølelse – og et vigtigt trin når du skal skabe et trygt fundament i voksenlivet med balance og overskud.