Kursister og klienter siger ...

Maria har før sin opstart af Ny Begyndelse, arbejdet mange år med mindfulness og stressreduktion.

Her er referencer fra tidligere forløb, hvor Maria var underviser

 

“Med Maria Holms på alle måder veltilrettelagte og meningsfyldte kursus i skønne omgivelser kombineret med egen målrettede indsats – kan man nå langt i reduktion af stress i hverdagen. Jeg oplever i stigende grad et overskud til at tænke klart og kreativt.”

Linda Madsen – Udvikligschef

“Det har virkelig været godt, jeg er meget overrasket over den positive virkning det har haft på mig. Jeg kan meget nemmere finde ro i mig selv nu og har for første gang, nogensinde, fået en oplevelse af, hvad det reelt vil sige at være mindful”

Lars Hansen – Account manager

“Jeg har ikke længere tankemylder og sover bedre om natten. Jeg har fået et bedre forhold til mine børn, fordi jeg har fundet mere ro og er blevet bedre til at kommunikere”.

Susanne Nielsen – pædagog

“Dejligt at kunne dele og være sammen med andre om det der er svært. Jeg har fået redskaber til meditation som giver mig ro og jeg kan bruge det i en hektisk hverdag”

Susanne Hansen

”Jeg elsker kombinationen af oplæg og undervisning og mindfulness- og afspændingsøvelser. Jeg er nu blevet hurtigere til at finde ro og mærke kroppen bevidst “lige nu”.

Maria Elvind

”Jeg har lært at finde mit indre “jeg”, og at modstå hverdagens stress og negative påvirkninger. Det har helt klart åbnet nogle døre for mig til et nyt univers som jeg skal udforske mere. Det er befriende at finde frem til at træne min indre krop og dermed opnå en større balance. Tak fordi du har givet mig et nyt værktøj til at klare hverdagen og livets udfordringer på, det er jeg meget taknemmelig over.”

Jan Bøttcher

”Det var meget lærerigt og jeg har fået rigtig gode redskaber med så jeg bedre kan skabe ro og balance i min hverdag. Det har været dejligt at lære dig at kende. Du har en god måde at lære fra dig, så jeg har haft en god oplevelse på dit kursus.”

Eva Eiler Nielsen

”Jeg har været super glad for at deltage på dit meditationshold. Jeg bliver meget rolig og slapper rigtig godt af, når du guider meditationerne. Jeg kan godt lide din tilgang, at man ikke kan gøre noget forkert under meditationerne, men bare acceptere og være med det som er. Jeg har fået så meget ud af det, at jeg nu tilbyder meditation/afspænding til børnene i den institution hvor jeg arbejder. Jeg har fået mere overskud og min evne til at være nærværende er blevet skærpet.”

Bente Ravn

”Tusind tak for din undervisning. Jeg har fået rigtig meget ud af det. Jeg føler mig nu mere rolig og mindre angst. Jeg har fået mere mod på og tro på, at meditation er godt for mig og at jeg er på rette vej. Jeg elsker din måde at guide meditationerne på. Din undervisningsform og måde at være på har haft en rigtig god indvirkning på mig.”

Karina Busch.

Maria Holm

Maria har mange års erfaring som socialrådgiver, psykoterapeut, coach, underviser og kursusfacilitator, både indenfor den offentlige og private sektor.

Værdifuld inspiration

Har du brug for at skabe et trygt fundament i dig selv? På denne side får du gratis inspiration og værdifulde redskaber, der kan støtte din indre ro. Der vil være videoer, artikler og træning i mindfulness.

Kontakt

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig her. Du kan både skrive, ringe eller sende en sms.