Terapi og natur - en naturlig vej til healing

Terapi i naturen giver fornyet energi og styrker modet til at tage nye skridt

Naturens levende mangfoldighed er terapi for sanserne. Den befrier når vi er fanget i tankemylder og indre uro. Psykoterapeut Maria Holm bruger naturen i behandling og terapi

Ophold og meditation i naturen har været en uvurderlig kilde i min egen healingsproces af fastlåste mønstre. At bryde et livslangt mønster kræver kræfter og overskud. Men kræfter og overskud kommer ikke at af sig selv. Det er vigtigt, at finde metoder til at oparbejde energi, og naturen er den mest værdifulde kilde til healing og fornyet energi, vi har.

Der er forsket i emnet, og det er målt, at naturen er en vigtig faktor i forhold til at berolige vores nervesystemet. Jeg har selv i mange år dyrket og trænet nærvær i kontakt med naturen. Jeg har lært, hvad det vil sige, at være i kontakt med naturen og modtage energi fra den. Og det er denne læring, som jeg deler og videregiver i mine GRUPPEFORLØB FOR VOKSNE MØNSTERBRYDERE.

Effekter fra terapi i naturen er både målbare og mærkbare

Ligesom der er forsket i, hvordan Mindfulness påvirker nervesystemet, er der også forsket i, hvordan ophold i naturen påvirker vores velbefindende. Der er set positive resultater i behandlingen af f.eks. stress, angst, depression og traumer, hvor ophold i naturen har været en del af behandlingen og naturen har været et positivt bidrag i den healende proces.

Opmærksomheden på naturens evne til at påvirke os positivt, er der altså ingen tvivl om. Ny Begyndelse tilbyder træning og naturterapi på Sjælland, til dig der føler dig kaldet af en kombination af terapi, meditation og natur. Få overblik over alle min tilbud her: TILBUD OG KURSER – EN NY BEGYNDELSE eller INDIVIDUEL TERAPI – FRI AF TRAUMER. Her kan du læse mere om mig MARIA HOLM – SPECIALIST I MØNSTERBRYDNING.

Kalder din krop på healing og ophold i naturen

Hvad forløbet kan gøre for dig?

Du lærer hvordan…

  • du styrker dit indre fundament
  • du får adgang til naturens healende egenskaber
  • ophold i naturen kan skabe klarhed i dine tanker
  • du åbner for dine sanser og for energien i naturen
  • du bruger naturen til at skabe ro i dit nervesystem og restituere

Kontakt mig eller tilmeld dig et forløb her

Få ro i nervesystemet

Symptomer fra et overbelastet nervesystem kan nemt styre din hverdag og gøremål. Det er ikke unormalt at føle indre uro og være utryg det meste af tiden. Men du kan træne dit nerve-system tilbage til ro og balance – og blive tryg igen.

Mindfulness virker

Det er allerede bevist, at du gennem regelmæssig træning af mindfulness kan ændre din hjerne og dermed påvirke uhen-sigtsmæssige vaner og mønstre. Derfor er træning af mindfulness et vigtigt redskab, når du gerne vil være mønsterbryder.

Bryd dit mønster

Der er ikke nogen nem vej, til at blive mønsterbryder. Men der er en vej, og den går gennem en helhedsorienteret indsats; mentalt, fysisk og spirituelt. Hos Ny Begyndelse får du redskaber til at skabe forandring, og træning i at bruge dem.

Selvkærlig ledelse

For at bryde med langvarig stress, må du styrke din evne til selv-kærlig ledelse. Selvkærlig ledelse er et stærkt indre lederskab baseret på medfølelse – og et vigtigt trin når du skal skabe et trygt fundament i voksenlivet med balance og overskud.